Oj vad tiden rullar iväg. Adventsljus och tomtar är på väg in i våra liv hus. Ärligt talat, jag har inte hunnit med och ändå har jag väldigt lite att göra. Det är nog inte hela sanningen. Sedan många år vill jag helst hoppa över julen, och det är nog det som stör min tidsuppfattning. Förra året åkte jag utomlands för att slippa allt.
Man skall naturligtvis få ha sin egen uppfattning om hur man skall fira jul. Med eller utan julklappar, gröt och Jesusbarn eller andra attribut. En sak återkommer dock nästan alltid och det är förberedelserna som man inte hinner med. Shoppandet, pyntandet, flängandet hit o dit. Stressandet för allt man skall hinna med. Det verkar som vi inte hinner med. Pengarna som tar slut alldeles för tidigt. Det är svårt att vika av från den gängse vägen och hitta vägen som passar just mig eller oss i familjen. Visst ja, familjen var det ju också. Familjen är ju jätteviktig under julen. Men vad händer om man inte har någon familj att tala om? Hur firar man då jul, om man nu måste? Olika delar i familjen kanske vill fira jul på olika sätt.
Hur löser vi allt detta? Vi har faktiskt 2-3 veckor kvar!

VAD VILL DU? OCH HUR LÅNGT ÄR DU BEREDD ATT GÅ I JÄMKNINGARNA? ALLT ÄR EN FÖRHANDLING!

Ju närmare du kommer din sanning ju lämpligare kanske det är. Men det är många om åsikten och vissa kommer bli sura, ledsna o arga. Du kan inte göra mer än du just för tillfället förmår! Var nöjd med det!

Vill du diskutera detta kan du kontakta någon av oss för att ta debatten.
berit@kulabodan.se    lasse.ahnby@telia.com    taipuab@gmail.com

eleonore@eleonorelind.se
Hälsar Lasse

Fler nyheter

Alla nyheter