Våra samarbetspartners är alla utbildade av SITA och arbetar utifrån transaktionsanalysen.

På Prästgårdsängen 5 erbjuder Samtalsterapeuterna i Örgryte, samtalsterapi.
Berit Fahlén berit@kulabodan.se Eleonore Lind eleonore@eleonorelind.se Anette Johansson info@dinvag.nu och Joachim Ottosson info@joachimottosson.se
Kontakta någon av oss direkt för att boka tid.

Åsa Libäck
Åsa Libäck är beteendevetare med inriktning psykologi. Har erfarenhet får socialtjänst, arbetsmarknadsfrågor och skola. Åsa erbjuder samtalsterapi samt handledning enskilt och i grupp, för dig som upplever att du fastnat i mönster som du inte längre är tillfreds med, yrkesmässigt eller privat. Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst första samtal. Jag finns i Uddevalla. Libäcks Samtalsverkstad finns på Facebook och instagram.
Mobil: 076-0135777
Mail: asa.liback@gmail.com
Hemsida: www.libackssamtalsverkstad.se

 Joachim Ottosson
Joachim är operasångare i grunden och har stor erfarenhet av allt vad gäller att uppträda och prestera inför andra människor. Han är diplomerad samtalsterapeut i transaktionsanalys genom SITA och träffas på Prästgårdsängen 5.
Mobil: 0701- 707 319
Mail: info@joachimottosson.se
Hemsida: www.joachimottosson.se

IMG_1113Jasmin Haghighi
Diplomerad samtalsterapeut i transkationsanalys genom SITA. Hon erbjuder samtalsterapi i Göteborg och har stor erfarenhet av stressade arbetsmiljöer och integrationsfrågor i samhället.
Mobil: 0761 34 90 99
Mail: samtalsterapeut@hotmail.com

André Sinclair
AgTerapi. André är Diplomerad samtalsterapeut inom transaktionsanalys, CTAp-T och leg.sjuksköterska med gedigen erfarenhet av terapeutisk behandling vid psykisk ohälsa även vid beroende eller missbruk. Behandlingen sker i relation med terapeuten och utgår från en överenskommelse om förändring i samtal med individ, par eller familj. André har mottagning i Skåne.
Mobil: 0703 81 30 01
Mail: ag.terapi@outlook.com

Anneli Svensson
Magisterexamen i psykologi, diplomerad samtalsterapeut, diplomerad kostrådgivare
Erbjuder samtalsterapi och kostrådgivning. Mottagning: Kristianstadsvägen 26, Hörby
Mobil: 076-7043662
Mail: anneli@ta-samtalsterapi.se
IMG_1116Mattias Ekenberg
Mattias är pedagog, Diplomerad samtalsterapeut inom TA och CTAp-T. Han bedriver klinisk verksamhet och är specialist inom området spelmissbruk.
Mobil: 070-287 99 27
Mail: info@mobilterapi.se