Nu är SITAs utbildningar igång igen. Både Diplomerad Samtalsterapeututbildningen och vår Avancerade utbildning i TA. Vår nya 1-åriga Kommunikation o Coaching, Kommunikativt ledarskap, startar upp i början november. Naturligtvis med en hel del restriktioner, men vi kör på.
Som en del av er kanske redan vet stoppade vi vårt utbildningssystem under våren och har under denna s.k. stopptiden har vi träffats några gånger via zoom. Det har varit givande och det är min övertygelse att de andra har haft något ut av att kunna samtala och förkovra sig via nätet. Vi har haft bra ämnen och bra diskussioner. Inte är det som att ses i verkliga livet, men nu är det som det är.

Just nu skiner solen och löven på en del träd har börjat bli gula o röda. Kastanjerna börjar släppa sina stora fina taggiga frukter och det känns på många andra sätt att hösten har börjat. Denna normalt sett underbara tid, då man får dra sig inomhus, kura skymning, och allt man skall ha gjort under sommarmånaderna kan man släppa. Äntligen kunna ta det lugnt. Vila. Det skall inte finnas så många måsten under hösten som vi haft under sommaren.

Jag är medveten att detta gäller mig, inte alla andra. Vi har ju olika cykler som vi lever i och som tycker eller tycker inte om.
Oavsett vilken årstid vi gillar eller inte gillar så finns det ett tillstånd av lugn eller stress och dessa ser olika ut.

Om du är på väg in i ett tillstånd som du har svårt att hantera, och vill ha någon att tala med om detta, är du välkommen att höra av dig till oss.
berit@kulabodan.se   lasse.ahnby@telia.com   taipuab@gmail.com   eleonore@eleonorelind.se
Hälsar Lasse

Fler nyheter

Alla nyheter